11-D Renkaanpaikkausaine

11-D Renkaanpaikkausaine on renkaan sisälle asennettava nestemäinen tiivistys- ja paikkausaine, joka paikkaa pysyvästi jopa 16 mm:n pistoreiät sekä
tukkii vannealueiden ja tubeless-kalvon vuodot.

11-D Renkaanpaikkausaine on ollut Suomessa ammattilaisten käytössä jo yli 25 vuotta.

11-D on propyleeniglykoli-pohjainen ja on siten työturvallinen aine käyttää, ei vaadi erillisiä työturvallisuusselvityksiä työntekijöiden käyttäessä sitä.

11-D on vesiliukoinen eikä sisällä liimaavia aineita. Paikkausaineen käytöllä ei ole haittavaikutuksia renkaan paistossa tai pinnoituksessa eikä paikkausaine muuta renkaan käyttöominaisuuksia.
Paikkausaine säilyy nestemäisenä renkaan sisällä paikaten lukuisat pistoreiät ja vuodot koko renkaan käyttöiän ajan.

Paikkausaineella voidaan korjata vuotava rengas tai asentaa se ennaltaehkäisevästi, jolloin se on valmiina paikkaamaan vuotokohdan välittömästi ilman, että renkaan ilmanpaine vähenee.

11-D Renkaanpaikkausaineelle ei ole asetettu nopeusrajoitusta, joten aine soveltuu käytettäväksi myös suurella nopeudella liikkuviin renkaisiin.

Katso video kuinka 11-D Renkaanpaikkausaine toimii käytännössä:

Kuinka se toimii

11-D Renkaanpaikkausaine on innovatiivinen nestemäinen ratkaisu, joka on suunniteltu suojaamaan renkaitasi 90 %:lta kaikista yleisimmistä rengasvaurioista.
11-D on ennaltaehkäisevä huoltotuote, joka levitettyy renkaan sisään suojaamaan rengasta puhkeamilta renkaan koko käyttöiän ajan. Kun rengas puhkeaa 11-D ohjautuu reikään ja muodostaa pysyvän paikan välittömästi.

Tuotteen ominaisuudet

11-D Renkaanpaikkausaine on huoleton ratkaisu, joka asennetaan helposti renkaan sisälle venttiilin kautta tai kaataamalla aine renkaan sisälle ennen renkaan asentamista vanteelle. Kun 11-D on levittynyt renkaan sisälle, se tarjoaa suojan n. 40-50 puhkaisua vastaan. Tuote ei sisällä pilaantuvia aineita ja siksi tuote säilyy oikein säilöttynä toimintakuntoisena jopa vuosia. 11-D on suunniteltu toimimaan äärimmäisissä käyttölämpötiloissa -40C ja +40C, ja se on myrkytön ja syttymätön, joka takaa turvallisen käytön. 11-D on biologisesti hajoava ja se on helppo poistaa renkaasta (huuhtele vedellä) eikä ole ongelmajätettä hävittäessä.

  • Biohajoava.
  • Käyttölämpötila-alue -40C ja +40C.
  • Ei sisällä pilaantuvia aineita.
  • Suoja n. 40-50 puhkaisua vastaan.
  • Helppo asentaa ja poistaa.

11-D Renkaanpaikkausaineen vaikutus

Renkaiden puhkeamisella on paljon suurempi vaikutus, kuin vain korjauskustannukset. Käyttämällä 11-D-Renkaanpaikkausainetta ajoneuvon/kaluston toimintavarmuus paranee huomattavasti. Ajoneuvojen seisokkiaika pienenee minimiin ja siten työvoima- ja polttoainekustannukset pienenevät.

  • Estää renkaiden puhkeamisen 24/7/365
  • Parantaa asiakastyytyväisyyttä