11-D

11-D Renkaanpaikkausaine

11-D on renkaan sisälle asennettava nestemäinen tiivistys- ja paikkausaine, joka paikkaa pysyvästi jopa 16 mm:n pistoreiät (25,5 x25) renkaassa. Paikkauskyky on suhteessa renkaan kokoon ja kulutuspinnan vahvuuteen, mutta jokaisessa rengaskoossa 11-D yllättää positiivisesti hyvällä paikkauskyvyllä. Paikkausaine tukkii myös vannealueiden ja tubeless-kalvon vuodot.

11-D on ollut Suomessa ammattilaisten käytössä jo yli 20 vuotta. 11-D on propyleeniglykoli-pohjainen ja on siten työturvallinen aine käyttää, eikä se vaadi erillisiä työturvallisuusselvityksiä työntekijöiden käyttäessä sitä.

11-D on vesiliukoinen, eikä paikkausaineen käytöllä ei ole haittavaikutuksia renkaan paistossa tai pinnoituksessa.

11-D säilyy nestemäisenä renkaan sisällä paikaten lukuisat pistoreiät ja vuodot renkaan koko käyttöiän. Aine ei muuta renkaan käyttöominaisuuksia, eikä se sisällä liimaavia aineita.

Paikkausaineella voidaan korjata vuotava rengas tai asentaa se ennaltaehkäisevästi, jolloin se on valmiina paikkaamaan vuotokohdan välittömästi ilman, että renkaan ilmanpaine edes vähenee.

11-D:lle ei ole asetettu nopeusrajoitusta, joten aine soveltuu käytettäväksi myös suurella nopeudella liikkuviin renkaisiin.

LUE KONEVIESTI LEHDEN TESTI 11-D RENKAANPAIKKAUSAINEESTA

Katso video kuinka 11-D Renkaanpaikkausaine toimii käytännössä: