Addinol analyysipalvelu

Pidennä koneidesi käyttöikää

Ota selvää kaikesta laitteidesi ja koneidesi kunnosta ja käytä niitä tietoja hyväksesi mahdollisimman tehokkaasti. Öljyanalyysi paljastaa uhkaavat vauriot ja auttaa välttämään alkavia laiterikkoja tai voiteluaineen kunnon romahtamisesta seuraavia ongelmia. 

Säännöllisen öljyanalyysin avulla voit ajoittaa huollon ja öljynvaihdon niin, että laitteesi eivät pysähdy tarpeettoman pitkiksi ajoiksi. Öljyn ja koneen kunnon jatkuvan seurannan ansiosta vältät myös vaurioihin liittyvät koneviat.

Öljyanalyysi on mahdollista tuuliturbiinien, moottoreiden, kaasumoottoreiden, vaihteistojen, öljynkiertojärjestelmien, hydrauliikan, muuntajien, kompressorien, lämmönsiirtojärjestelmien, jäähdyttimien jne seurannassa.

Öljyn kunnon seuranta on ensiarvoisen tärkeä osa tuotantolaitteiden toimivuuden varmistamiseksi ja sitä tärkeämpi seuranta on mitä kriittisempi valvottava kohde on.

Verrattuna valvomattoman tai huonosti valvottuun käytetyn öljyn aiheuttamiin korjaus-, henkilöstö-, öljy- ja energiakustannuksiin, Addinol:in kattavan analyysisarjan kustannukset ovat alhaiset. Saamasi tieto ja turvallisuus on korvaamatonta komponenttien ja järjestelmien kannalta.

Ympäristönsuojelu

Voiteluaine- ja öljyanalyysien avulla tuotat vähemmän jäteöljyä pidempien öljynvaihtovälien ansiosta ja vähennät siten ympäristön kuormitusta. Pidennät koneidesi ja niiden komponenttien käyttöikää ja käytät resurssejasi tehokkaammin.
Voiteluaineanalyyseissä öljyä tai rasvaa voidaan käyttää pidempään, koska öljynvaihto tai voitelu tapahtuu vain silloin, kun se on todella tarpeen. Tällä tavoin edistämme jäteöljyn vähentämistä. Voiteluaine on koneessa ja järjestelmissä tärkeämpi kuin mikään muu aine. Siksi on todella tärkeää käyttää voiteluaineita tai rasvoja, kunnes ne eivät enää pysty täyttämään aiottua tarkoitustaan voitelemalla tai jäähdyttämällä liikkuvia elementtejä.

Yksinkertainen näytteenotto – yksityiskohtainen ja selkeä arviointi.

Addinol analyysipalvelun avulla voiteluaineiden, sekä jäähdytysnesteiden käyttöä valvotaan helposti ja vaivattomasti.
Analyysit ovat osa ennakoivaa kunnossapitoa, jonka avulla pystytään reagoimaan jo havaittuihin ongelmiin ja tarkkailemaan järjestelmän kuntoa, jolloin pystytään ehkäisemään alkavia laiterikkoja tai voiteluaineen kunnon romahtamisesta seuraavia ongelmia.
Näytteen oton ja laboratoirio analysoinnin jälkeen asiakas saa täydellisesti koordinoidut öljynvaihtovälit, joka tarjoaa öljyn maksimaalisen potentiaalin, tehokkaan sekä turvallisen käytön komponenttien ja järjestelmien kannalta.
Laboratorioraportti sisältää taulukon ja graafisen yleiskatsauksen öljyn ominaisuuksista, sekä Addinol voiteluaineinsinöörin suosituksen siitä, pitäisikö öljyn käyttöaika säilyttää ennallaan, pidentää tai mahdollisesti lyhentää.
Kaikkiin analyyseihin sisältyy raportointi ja mahdolliset toimenpide-ehdotukset.

Mitä toimenpiteitä analyysipalvelun käyttö vaatii sinulta?

Näytteenotto käyttövalmiilla setillä.
Näytepullojen ja mukana olevan näytelapun toimitus Tampereen Öljytukku Oy:lle.

Mitä analyysipalvelu tarjoaa sinulle?

Näytteiden analysointi akkreditoidussa laboratoriossa.
Addinol sovellusteknologian insinöörien arvio öljyn ominaisuuksista.
Yksilöllinen käyttösuositus öljyn ja/tai järjestelmän kunnosta.
Yksilöllinen suositus seuraavaa analyysiaikaa varten.
Näin käyttö, huolto ja öljynvaihdot voidaan helposti suunnitella ja voiteluaineen potentiaalia voidaan hyödyntää mahdollisimman turvallisesti komponenttien ja järjestelmien kannalta.

Etusi yhdellä silmäyksellä:

Asiantuntevaa neuvontaa Addinol sovellusteknologian ammattilaiselta.
Öljyn ja järjestelmän tai komponenttien kunnon valvonta.
Riskien minimoiminen ja käyttöturvallisuuden lisääminen.
Resurssien säästäminen ja optimoitu kustannusten hallinta.
Parannettu huolto- ja öljynvaihtoaikataulu.
Konevalmistajien takuuehtojen noudattaminen (esim. kaasumoottoreille).
Konevauriovakuutuksen ehtojen noudattaminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *