Addinol

Addinol on kehittänyt ja valmistanut korkean suorituskyvyn voiteluaineita Saksassa yli 80 vuoden ajan.

Addinol on kehittänyt korkean suorituskyvyn voiteluaineita ja valmistanut niitä yrityksensä päätoimipaikassa Saksassa yli 80 vuoden ajan. 

Addinol on kehittynyt yhdeksi johtavista korkean suorituskyvyn voiteluaineiden toimittajista. Vuosien yhteistyö johtavien konevalmistajien kanssa, sekä voitelutekniikan käytännön haasteiden läheisyyden ansiosta. Addinol tarjoaa yli 650 eri tuotteellaan tehokkaita ratkaisuja auto- ja teollisuudenkohteisiin.

Voiteluaineet "Made in Germany"

Olipa kyseessä autojen tai hyötyajoneuvojen moottoriöljyt, teollisuusvaihteistoöljyt, kaasumoottoriöljyt tai turbiinien voiteluaineet niin kaikki Addinol tuotteet valmistetaan, täytetään, pakataan, varastoidaan sekä lähetetään maailmanlaajuisesti Leunasta, Keski-Saksasta. Addinol valmistaa laadukkaita "Made in Germany" voiteluaineita yhdessä Euroopan nykyaikaisimmista voiteluöljytehtaista.

Valmistettu Saksassa - käytössä maailmanlaajuisesti

Addinol voiteluaineet ovat käytössä yli 90 maassa maailmanlaajuisesti ensiluokkaisen kumppaniverkoston ansiosta. Laajan koulutuksen ja teknisen tuen ansiosta kansainväliset asiantuntijamme ovat aina ajan tasalla ja tukevat Addinol asiakkaita kaikkialla maailmassa, tuotteiden valinnasta ja sovelluksista palveluun.

ADDINOL Lube Oil GmbH on yksi harvoista itsenäisistä keskikokoisista yrityksistä Saksan mineraaliöljyteollisuudessa, jolla on myyntikumppaneita kaikilla mantereilla. Leunan kemiantehtaan tuotanto- ja pääkonttorin lisäksi yhtiöllä on kaksitoista omaa myyntipistettä ympäri maailmaa.

Tampereen Öljytukku Oy on virallinen ADDINOL Lube Oil GmbH voiteluaineiden maahantuoja.
Addinol tuotevalikoimastamme löydät todistetusti laadukkaat ja kilpailukykyiset voiteluaineet kaikkiin teollisuuden sekä raskaan kaluston tarpeisiin.