Addinol

Addinol on kehittänyt ja valmistanut korkean suorituskyvyn voiteluaineita Saksassa yli 80 vuoden ajan.

Addinol on kehittänyt korkean suorituskyvyn voiteluaineita ja valmistanut niitä yrityksensä päätoimipaikassa Saksassa yli 80 vuoden ajan. 

Addinol on kehittynyt yhdeksi johtavista korkean suorituskyvyn voiteluaineiden toimittajista. Vuosien yhteistyö johtavien konevalmistajien kanssa, sekä voitelutekniikan käytännön haasteiden läheisyyden ansiosta. Addinol tarjoaa yli 650 eri tuotteellaan tehokkaita ratkaisuja auto- ja teollisuudenkohteisiin.

Kehitystyön painopiste on henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen matalakitkaisten moottoriöljyjen, kaasumoottoriöljyjen, teollisuuden vaihteistoöljyjen, korkean lämpötilan ketjuöljyjen ja turbiiniöljyjen tuoteryhmissä.

Voiteluaineet "Made in Germany"

Addinol-voiteluaineilla on "Made in Germany" -hyväksyntäsinetti. Se edustaa laatua, tehokkuutta, tarkkuutta ja siten erinomaisia, luotettavia tuotteita. Monet suorituskykyisistä voiteluaineista mahdollistavat teknisten innovaatioiden käytön. Lisäksi ne auttavat käyttämään energiaa tehokkaammin ja todistettavasti vähentämään sen kulutusta.

Käyttöalueestaan riippumatta korkean suorituskyvyn Addinol-voiteluaineet tarjoavat aina ratkaisevaa lisäarvoa laatunsa ansiosta!

Olipa kyseessä autojen tai hyötyajoneuvojen moottoriöljyt, teollisuusvaihteistoöljyt, kaasumoottoriöljyt tai turbiinien voiteluaineet niin kaikki Addinol tuotteet valmistetaan, täytetään, pakataan, varastoidaan sekä lähetetään maailmanlaajuisesti Leunasta, Keski-Saksasta. Addinol valmistaa laadukkaita "Made in Germany" voiteluaineita yhdessä Euroopan nykyaikaisimmista voiteluöljytehtaista.

Valmistettu Saksassa - käytössä maailmanlaajuisesti

Addinol voiteluaineet ovat käytössä yli 90 maassa maailmanlaajuisesti ensiluokkaisen kumppaniverkoston ansiosta. Laajan koulutuksen ja teknisen tuen ansiosta kansainväliset asiantuntijamme ovat aina ajan tasalla ja tukevat Addinol asiakkaita kaikkialla maailmassa, tuotteiden valinnasta ja sovelluksista palveluun.

ADDINOL Lube Oil GmbH on yksi harvoista itsenäisistä keskikokoisista yrityksistä Saksan mineraaliöljyteollisuudessa, jolla on myyntikumppaneita kaikilla mantereilla. Leunan kemiantehtaan tuotanto- ja pääkonttorin lisäksi yhtiöllä on kaksitoista omaa myyntipistettä ympäri maailmaa.

Tampereen Öljytukku Oy on virallinen ADDINOL Lube Oil GmbH voiteluaineiden maahantuoja.
Addinol tuotevalikoimastamme löydät todistetusti laadukkaat ja kilpailukykyiset voiteluaineet kaikkiin teollisuuden sekä raskaan kaluston tarpeisiin.