Addinol ATF XN HD

Addinol ATF XN HD on täyssynteettinen korkean suorituskyvyn omaava automaattivaihteistoöljy, joka soveltuu erityisesti käytettäväksi DIWA- ja ZF-vaihteistoissa, mutta on myös erinomainen öljy nykyaikaisiin automaattivaihteistoihin linja-autoissa sekä kevyissä ja raskaissa hyötyajoneuvoissa.

Addinol ATF XN HD ajoneuvoihin, jotka edellyttävät Dexron D II E -spesifikaatiota.

Addinol ATF XN 2

Addinol ATF XN 2 on mineraaliöljypohjainen automaattivaihteistoöljy, joka soveltuu käytettäväksi puoli- ja täysautomaattivaihteistoihin henkilöautoissa, kuorma-autoissa, linja-autoissa ja hyötyajoneuvoissa. Soveltuu myös erityisen hyvin moottoriajoneuvojen hydrauliikka- ja apuhydraulijärjestelmiin (ohjauslaitteisiin) sekä hydrodynaamisille muuntimille.

Addinol ATF XN 2 = ATF DEXRON II D

Addinol ATF XN 3

Addinol ATF XN 3 on mineraaliöljypohjainen automaattivaihteistoöljy, joka soveltuu käytettäväksi puoli- ja täysautomaattivaihteistoihin henkilöautoissa, kuorma-autoissa, linja-autoissa ja hyötyajoneuvoissa. Soveltuu myös erityisen hyvin moottoriajoneuvojen hydrauliikka- ja apuhydraulijärjestelmiin (ohjauslaitteisiin) sekä hydrodynaamisille muuntimille.

Addinol ATF XN 3 = DEXRON III H

Addinol ATF XN 5

Addinol ATF XN 5 on synteettinen korkean suorituskyvyn omaava vaihteistoöljy automaattivaihteistoihin, joissa on 4-5 vaihdetta.

Addinol ATF XN 5 on yhteensopiva Dexron D III H, D III G, D III, D II D kanssa.

Addinol ATF XN 7

Addinol ATF XN 7 on synteettinen korkean suorituskyvyn omaava voiteluaine automaattivaihteistoihin, joissa on 7 vaihdetta.

Addinol ATF XN 9

Addinol ATF XN 9 on synteettinen korkean suorituskyvyn omaava voiteluaine automaattivaihteistoihin, joissa on 9 vaihdetta, sekä valituille 10-vaihteisille automaattivaihteistoille.