Neste

Neste Pro 2T pienmoottoribensiini

Neste Pro 2T pienmoottoribensiini soveltuu kaikkiin 2-tahtisiin ilmajäähdytteisiin moottoreihin, kuten moottorisahoihin ja raivaussahoihin.

Neste Pro 2T pienmoottoribensiini on valmiiksi sekoitettu 2-tahtimoottoreita varten. Se sisältää 2% biohajoavaa täyssynteettistä 2T-öljyä.

Neste Pro 4T pienmoottoribensiini

Neste Pro 4T pienmoottoribensiini on puhtaasti palavaa korkealuokkaisinta markkinoilla olevaa bensiiniä, joka soveltuu kaikkiin 4-tahtisiin moottoreihin kuten ruohonleikkureihin, mönkijöihin ja perämoottoreihin.

Neste Pro 4T pienmoottoribensiini on parempi valinta ympäristölle, tankatessa haitallisia höyryjä syntyy merkittävästi vähemmän ja moottori tuottaa olennaisesti vähemmän haitallisia pakokaasuja.

Neste Pro™ pienmoottoribensiini

Puhtaampi sinulle, koneellesi ja ympäristölle.

Puhtaasti palava Neste Pro™ pienmoottoribensiini on korkealuokkaisinta markkinoilla olevaa bensiiniä. Neste Pro pienmoottoribensiini on erinomainen valinta päivittäiseen käyttöön kaikissa bensiinikäyttöisissä laitteissa, jossa käyttäjä altistuu pakokaasuille. Pienmoottoribensiinissä ei ole aromaattisia yhdisteitä, kuten karsinogeenistä bentseeniä. Niinpä pienmoottoribensiinikanisterin tai tankin täyttö on vähemmän haitallista terveydelle.

Neste Pienmoottoribensiiniä voidaan käyttää lähes kaikissa bensiinimoottoreissa. Erityisen hyviä käyttökohteita ovat esimerkiksi moottorisahat, ruohonleikkurit ja muut pienkoneet. Lisäksi pienmoottoribensiiniä voidaan käyttää esimerkiksi veneissä, säilytysbensiininä ja hallikäytössä.

Milloin valita 2T ja milloin 4T?

Neste PRO™ 4T pienmoottoribensiini soveltuu kaikkiin 4-tahtisiin moottoreihin kuten ruohonleikkureihin, mönkijöihin ja perämoottoreihin.

Neste PRO™ 2T pienmoottoribensiini soveltuu vastaavasti kaikkiin 2-tahtisiin ilmajäähdytteisiin moottoreihin kuten moottorisahoihin ja raivaussahoihin. Neste Pro™ 2T on valmiiksi sekoitettu 2-tahtimoottoreita varten. Se sisältää 2% biohajoavaa täyssynteettistä 2T-öljyä.