Neste

Neste tarjoaa kattavan valikoiman polttoaineita ja palveluita ammattiliikenteelle sekä kotitalouksiin.

Nesteen asiakkaiden etulyöntiasema syntyy korkealaatuisista, suomalaisiin olosuhteisiin kehitetyistä polttoaineista. Neste kehittää polttoaineita vuosikymmenien kokemuksella, ja on kasvanut maailman johtavaksi uusiutuvien polttoaineiden jalostajaksi.

 

Neste Polttoöljyt

Kun arvostat kotimaisuutta ja ylivoimaista laatua, on Neste-polttoöljy oikea valinta sinulle.
Neste on puhtaampien ja korkealaatuisten polttonesteiden tiennäyttäjä ja edelläkävijä – olipa kyse rikittömyydestä, raaka-aineiden käytöstä tai lyijyttömyydestä.

Neste Diesel

Nesteen Suomessa ja muissa Pohjoismaissa toimittama dieselpolttoaine ei sisällä FAMEa (rasvahapon metyyliesteri) eikä rikkiä. Kaikki diesel laadut on suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin – kesän kuumuuteen, talven äärimmäiseen kylmyyteen ja kaikkeen näiden ääripäiden välillä.

Neste-polttoöljyt ovat ylivertainen valinta silloin, kun paras laatu ja kotimaisuus ratkaisevat.

Neste tunnetaan vuosikymmenten ajalta innovatiivisista ja kilpailukykyisistä polttoaineratkaisuista. Olipa kyse lyijyttömyydestä, rikittömyydestä tai uusiutuvien raaka-aineiden käytöstä, Neste on näyttänyt tietä kohti puhtaampia ja laadukkaampia polttonesteitä. Neste tarjoaa asiakkailleen polttoöljyjä, jotka palavat puhtaasti ja tehokkaasti suojaten samalla aktiivisesti moottoreita ja laitteistoja ennenaikaiselta kulumiselta.

Kotimaista polttoöljyä laadukkaasti, kotitankille saakka.

Neste-polttoöljyt kehitetään ja jalostetaan Porvoossa, Euroopan edistyneimpiin lukeutuvalla Kilpilahden jalostamolla. Kotimainen laatutyö kattaa koko tuotantoketjun aina toimituksiin saakka. Polttoöljyjen logistiikasta huolehtivat paikalliset, kokeneet kuljetusyrittäjät. Siksi Nesteen polttoainetoimitusten toimitusvarmuus on lähes 100%.