Neste

Neste Industrial Gear 68 EP

Neste Industrial Gear 68 EP on valmistettu korkeimman luokan parafiinisistaperusöljyistä, joihin on lisätty tehokas paineenkestolisäaineistus, soveltuu käytettäväksi vaihteistojen voiteluun, raskaasti kuormitettuihin liuku- ja vierintälaakereihin, sekä tärisevissä ja ylikuormitetuissa kohteissa.

ISO VG 68

Neste Industrial Gear NEX 68 EP

Neste Industrial Gear NEX 68 EP on täyssynteettinen teollisuuden EP-vaihteistoöljy raskaastikuormitettuihin teollisuusvaihteistoihin sisä-ja ulkotiloissa.

ISO VG 68

Neste Industrial Gear 100 EP

Neste Industrial Gear 100 EP on valmistettu korkeimman luokan parafiinisistaperusöljyistä, joihin on lisätty tehokas paineenkestolisäaineistus, soveltuu käytettäväksi vaihteistojen voiteluun, raskaasti kuormitettuihin liuku- ja vierintälaakereihin, sekä tärisevissä ja ylikuormitetuissa kohteissa.

ISO VG 100

Neste Industrial Gear S 100 EP

Neste Industrial Gear S 100 EP on täyssynteettinen teollisuuden EP-vaihteistoöljy raskaastikuormitettuihin vaihteisiin ja kiertovoitelujärjestelmiin erityisesti silloin, kun käynnistys joudutaan suorittamaan alhaisissa lämpötiloissa, käyntilämpötila on korkea tai lämpötilat vaihtelevat paljon.

ISO VG 100

Neste Industrial Gear 150 EP

Neste Industrial Gear 150 EP on valmistettu korkeimman luokan parafiinisistaperusöljyistä, joihin on lisätty tehokas paineenkestolisäaineistus, soveltuu käytettäväksi vaihteistojen voiteluun, raskaasti kuormitettuihin liuku- ja vierintälaakereihin, sekä tärisevissä ja ylikuormitetuissa kohteissa.

ISO VG 150

Neste Industrial Gear NEX 150 EP

Neste Industrial Gear NEX 150 EP on täyssynteettinen teollisuuden EP-vaihteistoöljy raskaastikuormitettuihin teollisuusvaihteistoihin sisä-ja ulkotiloissa.

ISO VG 150

Neste Industrial Gear S 150 EP

Neste Industrial Gear S 150 EP on täyssynteettinen teollisuuden EP-vaihteistoöljy raskaastikuormitettuihin vaihteisiin ja kiertovoitelujärjestelmiin erityisesti silloin, kun käynnistys joudutaan suorittamaan alhaisissa lämpötiloissa, käyntilämpötila on korkea tai lämpötilat vaihtelevat paljon.

ISO VG 150

Neste Industrial Gear 220 EP

Neste Industrial Gear 220 EP on valmistettu korkeimman luokan parafiinisistaperusöljyistä, joihin on lisätty tehokas paineenkestolisäaineistus, soveltuu käytettäväksi vaihteistojen voiteluun, raskaasti kuormitettuihin liuku- ja vierintälaakereihin, sekä tärisevissä ja ylikuormitetuissa kohteissa.

ISO VG 220

Neste Industrial Gear NEX 220 EP

Neste Industrial Gear NEX 220 EP on täyssynteettinen teollisuuden EP-vaihteistoöljy raskaastikuormitettuihin teollisuusvaihteistoihin sisä-ja ulkotiloissa.

ISO VG 220

Neste Industrial Gear S 220 EP

Neste Industrial Gear S 220 EP on täyssynteettinen teollisuuden EP-vaihteistoöljy raskaastikuormitettuihin vaihteisiin ja kiertovoitelujärjestelmiin erityisesti silloin, kun käynnistys joudutaan suorittamaan alhaisissa lämpötiloissa, käyntilämpötila on korkea tai lämpötilat vaihtelevat paljon.

ISO VG 220

Neste Industrial Gear 320 EP

Neste Industrial Gear 320 EP on valmistettu korkeimman luokan parafiinisistaperusöljyistä, joihin on lisätty tehokas paineenkestolisäaineistus, soveltuu käytettäväksi vaihteistojen voiteluun, raskaasti kuormitettuihin liuku- ja vierintälaakereihin, sekä tärisevissä ja ylikuormitetuissa kohteissa.

ISO VG 320

Neste Industrial Gear NEX 320 EP

Neste Industrial Gear NEX 320 EP on täyssynteettinen teollisuuden EP-vaihteistoöljy raskaastikuormitettuihin teollisuusvaihteistoihin sisä-ja ulkotiloissa.

ISO VG 320

Neste Industrial Gear S 320 EP

Neste Industrial Gear S 320 EP on täyssynteettinen teollisuuden EP-vaihteistoöljy raskaastikuormitettuihin vaihteisiin ja kiertovoitelujärjestelmiin erityisesti silloin, kun käynnistys joudutaan suorittamaan alhaisissa lämpötiloissa, käyntilämpötila on korkea tai lämpötilat vaihtelevat paljon.

ISO VG 320

Neste Industrial Gear 460 EP

Neste Industrial Gear 460 EP on valmistettu korkeimman luokan parafiinisistaperusöljyistä, joihin on lisätty tehokas paineenkestolisäaineistus, soveltuu käytettäväksi vaihteistojen voiteluun, raskaasti kuormitettuihin liuku- ja vierintälaakereihin, sekä tärisevissä ja ylikuormitetuissa kohteissa.

ISO VG 460

Neste Industrial Gear NEX 460 EP

Neste Industrial Gear NEX 460 EP on täyssynteettinen teollisuuden EP-vaihteistoöljy raskaastikuormitettuihin teollisuusvaihteistoihin sisä-ja ulkotiloissa.

ISO VG 460

Neste Industrial Gear S 460 EP

Neste Industrial Gear S 460 EP on täyssynteettinen teollisuuden EP-vaihteistoöljy raskaastikuormitettuihin vaihteisiin ja kiertovoitelujärjestelmiin erityisesti silloin, kun käynnistys joudutaan suorittamaan alhaisissa lämpötiloissa, käyntilämpötila on korkea tai lämpötilat vaihtelevat paljon.

ISO VG 460

Neste Industrial Gear 680 EP

Neste Industrial Gear 680 EP on valmistettu korkeimman luokan parafiinisistaperusöljyistä, joihin on lisätty tehokas paineenkestolisäaineistus, soveltuu käytettäväksi vaihteistojen voiteluun, raskaasti kuormitettuihin liuku- ja vierintälaakereihin, sekä tärisevissä ja ylikuormitetuissa kohteissa.

ISO VG 680

Neste Industrial Gear NEX 680 EP

Neste Industrial Gear NEX 460 EP on täyssynteettinen teollisuuden EP-vaihteistoöljy raskaastikuormitettuihin teollisuusvaihteistoihin sisä-ja ulkotiloissa.

ISO VG 680

Neste Industrial Gear S 1000 EP

Neste Industrial Gear S 460 EP on täyssynteettinen teollisuuden EP-vaihteistoöljy raskaastikuormitettuihin vaihteisiin ja kiertovoitelujärjestelmiin erityisesti silloin, kun käynnistys joudutaan suorittamaan alhaisissa lämpötiloissa, käyntilämpötila on korkea tai lämpötilat vaihtelevat paljon.

ISO VG 1000