Neste

Neste Center Grease 00 EP

Neste Center Grease 00 EP on litiumkompleksisaentimella valmistettu puolijuokseva keskusvoitelurasva liuku-, että vierintälaakereiden voiteluun.

Kovuusluokka NLGI 00

Neste Allrex EP 0

Neste Allrex EP 0 on yleisvoitelurasva, joka on valmistettu korkealuokkaisesta litiumsaippuasta ja korkealaatuisista mineraaliperusöljyistä. Käytetään liuku- ja vierintälaakereissa yleensä lubrikaattori- tai keskusvoitelujärjestelmissä sekä rasvavoidelluissa hammasvaihteissa.

Kovuusluokka NLGI 0

Neste Allrex EP 1

Neste Allrex EP 1 on yleisvoitelurasva, joka on valmistettu korkealuokkaisesta litiumsaippuasta ja korkealaatuisista mineraaliperusöljyistä. Käytetään liuku- ja vierintälaakereissa sekä kevyissä että raskaissa kuormituksissa. Neste Allrex EP 1 soveltuu erinomaisesti käytettäväksi työkoneiden keskusvoitelujärjestelmissä kesäaikaan.

Kovuusluokka NLGI 1

Neste Allrex EP 2

Neste Allrex EP 2 on yleisvoitelurasva, joka on valmistettu korkealuokkaisesta litiumsaippuasta ja korkealaatuisista mineraaliperusöljyistä. Suositellaan yleiskäyttöön teollisuuden rasvavoitelukohteisiin, myös iskumaisiin kuormituksiin. Neste Allrex EP 2 sopii myös ajoneuvojen, työkoneiden ja maatalouskaluston yleis- ja pyöränlaakerivoiteluun.

Kovuusluokka NLGI 2

Neste Allrex EP 3

Neste Allrex EP 3 on yleisvoitelurasva, joka on valmistettu korkealuokkaisesta litiumsaippuasta ja korkealaatuisista mineraaliperusöljyistä. Käytetään normaalia hieman korkeammissa lämpötiloissa toimivissa laakereissa joista ohuemmat rasvat helposti valuvat pois. Lisäksi suuremman kovuutensa ansiosta Neste Allrex EP 3 kestää paremmin tärinää.

Kovuusluokka NLGI 3

Neste OH Grease 0

Neste OH Grease 0 on paksusta mineraaliöljystä ja vedettömästä kalsiumsaentimesta valmistettu punainen rasva, maansiirto-, maatalous- ja metsäkoneiden niveltappien voiteluun sekä ajoneuvokaluston alustan voitelukohteisiin erityisesti talviaikaan.

Kovuusluokka NLGI 0

Neste OH Grease 2

Neste OH Grease 2 on paksusta mineraaliöljystä ja vedettömästä kalsiumsaentimesta valmistettu punainen rasva, maansiirto-, maatalous- ja metsäkoneiden niveltappien voiteluun sekä ajoneuvokaluston alustan voitelukohteisiin. Soveltuu myös hitaasti pyörivien liuku- ja vierintälaakereiden voiteluun.

Kovuusluokka NLGI 2

Neste MP Grease

Neste MP Grease on litiumpohjainen ajoneuvojen yleisvoitelurasva, alustan voiteluun, pyöränlaakereihin, vetoakselin murrosniveliin ja virranjakajiin.

Kovuusluokka NLGI 2

Neste Superlix EP 2

Neste Superlix EP 2 on litiumkompleksiperustainen monikäyttöinen sininen erikoisrasva, jota käytetään silloin kun tavallisten yleisrasvojen suorituskyky ei riitä. Suositellaan ajoneuvokäytössä pyöränlaakerien ja kardaanien voiteluun sekä kaikkiin alustan voitelukohteisiin. Teollisuuskäytössä Neste Superlix EP 2 soveltuu liuku- ja vierintälaakerien voiteluun silloin, kun litiumperustaisen rasvan ominaisuudet eivät riitä.

Kovuusluokka NLGI 2

Neste Molygrease

Neste Molygrease on molybdeenidisulfidia sisältävä litiumpohjainen musta rasva, autojen, kaivinkoneiden, metsä- ja maansiirtokoneiden nippa- ja alustavoiteluun, sekä kohteisiin, joissa esiintyy iskumaisia kuormituksia. Käytetään myös esim. pallonivelissä ja liukupinnoilla.

Kovuusluokka NLGI 2

Neste Templex

Neste Templex on korkean lämpötilan rasva, joka on valmistettu korkeaviskositeettisesta mineraaliperusöljystä sekä litiumkompleksisaippuasta. Suositellaan käytettäväksi erittäin vaativiin kohteisiin, kuten vierintä- ja liukulaakereihin sekä hammasvaihteisiin vaikeissa olosuhteissa ja hitailla pyörimisnopeuksilla. Se kestää hyvin veden, heikkojen happojen ja emästen haitalliset vaikutukset ja suojaa syöpymiseltä. Neste Templex soveltuu EP-yleisrasvaksi moneen tarkoitukseen hyvien lämmön- ja kosteudenkestokykyjensä ansiosta. Tyypillisiä voitelukohteita ovat esimerkiksi puumassakeittimet, kuuman materiaalin ruuvikuljettimet, kuumien kaasujen puhaltimet, tienpäällystyskoneet ja puristusvalukoneet.

Kovuusluokka NLGI 1.5

Neste Avora

Neste Avora on avohammaspyörärasva, joka on valmistettu mineraaliperusöljyistä ja litium/kalsiumkompleksisaentimesta. Käytetään liuku-ja vierintälaakerien, avohammaspyörien, hammastankojen, teräsköysien sekä ketjujen voiteluun sekä kylmissä että kuumissa olosuhteissa. Neste Avora kestää myös kosteissa ja veden huuhtelemissa paikoissa ja voidaan levittää sekä kuiville että märille pinnoille.

Kovuusluokka NLGI 0.5

Neste Contrex

Neste Contrex on litiumpohjainen rasva, joka sisältää hapettumisen- ja korroosionestoaineita, soveltuu käytettäväksi erityisesti erilaisten sähköliittimien suojarasvana.

Kovuusluokka NLGI 2

Neste Synlix

Neste Synlix on monikäyttöinen synteettisistä perusnesteistä valmistettu litiumkompleksirasva erittäin laajalle käyttölämpötila-alueelle. Suositellaan käytettäväksi teräs-, paperi-, puunjalostus-, kemian-, kumi-, tiili-, sementti- ja lasiteollisuuden vaativissa voitelukohteissa. Se sopii myös ainaisvoideltuihin kohteisiin ja liikkuvan kaluston rasituksen alaisina toimiviin laakereihin.

Kovuusluokka NLGI 2

Neste Synlix LT

Neste Synlix on synteettisestä perusnesteestä ja litiumkompleksisaentimesta valmistettu voitelurasva, erittäin kylmiin käyttölämpötiloihin.. Suositellaan erittäin kylmiin, mutta myös suhteellisen korkeisiin käyttölämpötiloihin sekä kevyesti että raskaasti kuormitettuihin kuula- ja rullalaakereihin. Neste Synlix LT sopii myös rasvavoideltuihin hammas- ja ruuvivaihteisiin.

Kovuusluokka NLGI 2

Neste Keidi S

Neste Keidi S on korkealuokkaisen perusöljyn ja petrolatumin seos, kehäsahojen johteiden lubrikaattorivoiteluun.