Ravenol

Voiteluaineet "Made in Germany"

Ravenol kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia voiteluaineita, jotka ovat tunnettuja Saksassa sekä kansainvälisillä markkinoilla. Tuotteet on huolellisesti kehitetty Ravenolin omissa laboratorioissa täyttämään ja ylittämään suurten autovalmistajien vaatimukset ja noudattamaan tulevia määräyksiä. Laadunhallintajärjestelmä takaa tuotteiden korkean tason tuotannosta toimitukseen.

Ravenol tarjoaa asiakkaalle laajan valikoiman voitelu- ja puhdistusaineita, autojen ja kuorma-autojen moottoriöljyt, kilpa-öljyt, vaihteistoöljyt automaatti- ja manuaalivaihteistoille ja vetoakseleille sekä maatalouskonetuotteita, hydrauliöljyjä, teollisuusöljyjä, erikoisrasvoja, korkealuokkaiset voiteluaineet, autonhoitotuotteet, puhdistusaineet, talvikemikaalit ja moottorin jäähdytysnesteeet (pakkasneste).

Ravenol on yksi maailman dynaamisimmista ja kyvykkäimmistä premium-voiteluaineiden brändeistä.

Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH

RAVENOL on Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH:n tuotenimi, jonka Hans Triebel perusti vuonna 1946 Wertherin pikkukylään Westfalenissa. Aluksi yritys rajoitti toimintansa yksiasteisten moottoriöljyjen ja teollisuuden puhdistusaineiden valmistukseen ja myyntiin.

Vuonna 1964, kun yritystä modernisoitiin ja laajennettiin, valikoimaan lisättiin SAE-luokkien 10W-30 ja 20W-50 moniasteöljyt, kun taas autonhoitotuotteiden ja puhdistusaineiden valikoimaa laajennettiin koskemaan polkupyörien ja moottoripyörien erikoistuotteita. Seuraavina vuosina autonhoitotuotteiden valikoimaa laajennettiin tasaisesti ja voiteluaineiden tarjontaa laajennettiin kattamaan puoli- ja täyssynteettisten öljyjen valmistus.

1990-luvulla myyntitoiminta laajeni jatkuvasti kansainvälisellä tasolla ja Ravenol-brändi tuli vähitellen tunnetuksi monilla alueilla maailmassa. Nykyään monet auto-, konepaja-, teräs- ja rakennusalan yritykset sekä kaivos-, maatalous- ja kuljetusyritykset luottavat Ravenol-merkkisiin öljyihin ja voiteluaineisiin ja Ravenol-tuotteita on nyt saatavilla sekä kaupallisille yrityksille että autoilijoille yli 80 maassa.

Ravenol tunnistaa teollisuuden maailmanlaajuiset kasvavat vaatimukset monimuotoisuuden ja laadun suhteen ja Ravenol on sitoutunut laajentamaan ja parantamaan Ravenol-tuotevalikoimaa voidakseen olla kilpailukykyisiä yhä monimutkaisemmilla teknisten voiteluaineiden markkinoilla.

Kasvun strategiaa on korostanut brändin kokonaisvaltainen uudelleenlanseeraus syksyllä 2012. Tämä eteenpäin suuntautuva kehitys on näkynyt erityisesti uudessa tuotepakkauksessa, jota on modernisoitu ja optimoitu sekä muotoilultaan että toiminnaltaan.

Nyt Ravenol on visuaalisesti innovatiivinen, moderneilla ja luotettavilla tuotteilla ja intohimolla huippuosaamiseen voitelussa. "Made in Germany".

Tampereen Öljytukku Oy on virallinen Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH voiteluaineiden maahantuoja.
Ravenol tuotevalikoimastamme löydät laadukkaat vaihteisto-, moottori-, sekä erikoisöljyt kaikkiin kevyen kaluston tarpeisiin.