Ravenol

Ravenol ATF 5/4 HP Fluid

Ravenol ATF 6 HP Fluid

Ravenol ATF 6 HP Fluid on korkealaatuinen synteettinen automaattivaihteistoöljy,
kaikille ZF:n 6-vaihteisille automaattivaihteistoille.

Ravenol ATF M 6-Serie

Ravenol ATF M 6-Serie on korkealaatuinen synteettinen automaattivaihteistoöljy,
kaikille Mercedes Benzin 5-vaihteisille automaattivaihteistoille, joissa on ohjattu vääntömomentinmuuntimen lukituskytkin AG 722.6 ja AG 722.7.

Ravenol ATF M 9-Serie

Ravenol ATF M-9 Serie on korkelaatuinen synteettinen automaattivaihteistoöljy,
kaikille Mercedes-Benzin 7-vaihteisille automaattivaihteistoille.

Ravenol ATF M 9-G Serie

Ravenol ATF M 9-G Serie on korkealaatuinen synteettinen automaattivaihteistoöljy,
kaikille Mercedes-Benzin 9-vaihteisille automaattivaihteistoille (9G-Tronic).

Ravenol ATF M 9-FE Serie

Ravenol ATF M 9-FE Serie on korkealaatuinen synteettinen automaattivaihteistoöljy,
7G-TRONIC automaattivaihteistoihin, jossa on ECO Stop-Start (NAG2FE+).

Ravenol ATF DCT-F3

Ravenol ATF DCT-F3 on synteettinen DCT (Dual Clutch Transmission) -neste, märkäkytkimien ja hydraulijärjestelmien voiteluun 7-vaihteisissa kaksoiskytkinvaihteistoissa GETRAG Powershift 7DCL750.

Ravenol ATF DCT GT-R Fluid

Ravenol DCT GT-R Fluid on täyssynteettinen vaihteistoöljy, joka on erityisesti kehitetty kestämään Nissan GT-R R35 -vaihteiston epätavallisen korkeita lämpövaatimuksia.

Ravenol ATF Dexron D II

Ravenol ATF Dexron D II on korkealaatuinen mineraaliöljypohjainen automaattivaihteistoöljy kaikkien ajoneuvojen ja työkoneiden automaattivaihteistoille.

Ravenol ATF Dexron II E

Ravenol ATF Dexron II E on korkealaatuinen synteettinen automaattivaihteistoöljy momentinmuuntimille ja voimansiirtovaihteistoihin, joissa vaaditaan GM Dexron II E, Ford Mercon tai Allison C-4 spesifikaatio.

Ravenol ATF Dexron VI

Ravenol ATF Dexron VI on synteettinen automaattivaihteistoöljy, joka täyttää General Motorsin vaihteistoöljyvaatimukset Hydramatic-automaattivaihteistoille.

Ravenol ATF Mercon® V

Ravenol Mercon® V on korkealaatuinen synteettinen automaattivaihteistoöljy, joka soveltuu käytettäväksi erityisesti FORDin automaattivaihteistoille.

Ravenol ATF Mercon® LV Fluid

Ravenol ATF Mercon® LV Fluid on korkealaatuinen synteettinen automaattivaihteistoöljy, erityisesti FORDin automaattivaihteistoille.

Ravenol ATF Matic Fluid Type D

Ravenol ATF Matic Fluid Type D korkelaatuinen synteettinen automaattivaihteistoöljy Nissanin uusimman sukupolven 4- ja 5-vaihteisiin automaattivaihteistoihin.

Ravenol ATF Fluid Type F

Ravenol ATF Fluid Type F on mineraaliöljypohjainen universaali automaattivaihtestoöljy Fordin, Borg Wagnerin ja Volvon automaattivaihteistoille.

Ravenol ATF PDK Fluid

Ravenol ATF PDK Fluid on korkealaatuinen täyssynteettinen automaattivaihteistoöljy, joka on kehitetty erityisesti käytettäväksi Porschen kaksoiskytkinvaihteistossa.

Ravenol DPS Fluid

Ravenol DPS Fluid on korkealaatuinen synteettinen erikoisneste Hondan Dual Pump System (DPS) -järjestelmiin, sekä ajoineuvoihin joissa on 4WD Real Time.

Ravenol ATF DW-1 Fluid

Ravenol DW-1 Fluid on korkealaatuinen synteettinen automaattivaihteistoöljy Hondan uusimpiin automaattivaihteistoihin.

Ravenol ATF MM SP-III Fluid

Ravenol ATF MM SP-III Fluid on synteettinen universaali automaattivaihteistoöljy erityisesti Mitsubishin, Hyundain ja KIA:n automaattivaihteistoihin.

Ravenol ATF MM-PA Fluid

Ravenol ATF MM-PA Fluid on korkealaatuinen synteettinen automaattivaihteistoöljy Mitsubishin V5AWF:n automaattivaihteistoihin.

Ravenol ATF Type Z1 Fluid

Ravenol ATF Type Z1 Fluid on korkealaatuinen synteettinen automaattivaihteistoöljy kaikille Hondan 4- ja 5-vaihteisille automaattivaihteistoille.

Ravenol ATF RED-1

Ravenol ATF RED-1 on korkealaatuinen synteettinen automaattivaihteistoöljy Hyundai Powertechin 5-vaihteisille automaattivaihteistoille, A5SR1 ja A5SR2 ATF.

Ravenol ATF+4® Fluid

Ravenol ATF+4 Fluid on synteettinen lisensoitu automaattivaihteistoöljy Fiat-Chrysler, Dodge, Plymouth, RAM, Jeep ajoneuvojen automaattivaihteistoihin.

Ravenol ATF J2/S Fluid

Ravenol ATF JF405E

Ravenol ATF JF405E on korkealaatuinen synteettinen automaattivaihteistoöljy, JATCOn nykyaikaisiin 4-vaihteisiin automaattivaihteistoihin.

Ravenol ATF JF506E

Ravenol ATF JF506E on korkealaatuinen synteettinen automaattivaihteistoöljy JATCOn nykyaikaisiin 5-vaihteisiin automaattivaihteistoihin.

Ravenol SU5 ATF Fluid

Ravenol SU5 ATF Fluid on korkealaatuinen synteettinen automaattivaihteistoöljy Subarun 5-vaihteisiin automaattivaihteistoihin.

Ravenol ATF FZ

Ravenol ATF FZ on korkealaatuinen täyssynteettinen automaattivaihteistoöljy Mazdan 6-vaihteisiin SKYACTIV automaattivaihteistoihin.

Ravenol CVT KFE Fluid

Ravenol CVT KFE Fluid on korkealaatuinen synteettinen automaattivaihteistoöljy henkilöautojen Continuously Variant Transmission (CVT) voiteluun, erityisesti Toyotan vaihteistoille.

Ravenol CVTF NS2/J1 Fluid

Ravenol CVTF NS2/J1 Fluid on korkealaatuinen synteettinen automaattivaihteistoöljy henkilöautojen Continuously Variant Transmission (CVT) voiteluun, erityisesti JATCO:n CVT-vaihteistoon.

Ravenol CVTF NS3/J4 Fluid

Ravenol CVTF NS3/J4 Fluid on korkealaatuinen synteettinen automaattivaihteistoöljy henkilöautojen Continuously Variant Transmission (CVT) voiteluun, erityisesti JATCO:n CVT-vaihteistoon.