Shell

Teollisuuden voiteluaineet.

Huippulaatuinen teollisuusöljy on investointi tuottavuuteen. Olipa kyseessä sitten energian tuotosta, siirrosta tai vähentämisestä niin teollisilla voiteluaineilla keskeinen tehtävänsä. Monet prosessit toimivat sujuvasti vain erityisesti sunnitelluilla voiteluaineratkaisuilla. Tässä on erityisesti otettava huomioon turvallisuus, koneisto, prosessit ja järjestelmät.

Laadukas teollisuuskäyttöön tarkoitettu voiteluaine suojaa koneita ja laitteita kulumiselta, sekä pidentää niiden käyttöikää ja huoltoväliä.

Teollisuusöljyihin valitaan parhaat mineraaliöljyt ja synteettiset perusöljyt, sekä johtavien lisäainevalmistajien lisäaineet. Näin saavutetaan paras voitelevuus, korroosionesto ja käyttöikä. Teollisuusvoiteluainevalikoima kattaa kaikki tärkeimmät teollisuuden voitelukohteet. Valikoima sisältää niin teollisuusöljyt, prosessiöljyt, muuntajaöljyt kuin myös EP-vaihteistoöljyt.

Öljyn lisäksi on myös hyvin tärkeää panostaa laadukkaisiin teollisuuden suodattimiin.

MANN+HUMMEL on johtava maailmanlaajuinen suodatuksen asiantuntija. Original Equipment -divisioona kehittää korkean suorituskyvyn tuotteita moniin eri käyttöolosuhteisiin - henkilöautoista ja hyötyajoneuvoista rakennus- ja maatalouskoneisiin, kiskoajoneuvoihin, työstökoneisiin ja muihin teollisuuden kohteisiin. Tuotteet täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset ja suojaavat siten koneitasi luotettavasti.

Suodatinvalikoimamme kattaa koko MANN-FILTER tuotevalikoiman ja vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla pystymme toimittamaan suodattimet kaikkiin koneisiin ja teollisuuden laitteisiin.

Öljyn puhtaus.

Puhtauden merkitystä voiteluainejärjestelmälle ei voi liikaa korostaa. Jo pieni määrä silmälle näkymätöntä likaa voi lamauttaa suurenkin järjestelmän ja aiheuttaa kalliin korjauksen. Lian pääsy esim. kiertovoitelu- tai hydraulijärjestelmään estetään huuhtelemalla se ennen käyttöönottoa uudella suodatetulla hydrauliöljyllä. Järjestelmään kehittyy kuitenkin käynnin aikana likaa vaikka se olisi kuinka hyvin suojattu. Lian poistamiseksi on järjestelmässä käytettävä asianmukaisia suodattimia ja huolehdittava niiden kunnosta.

Voiteluaineiden kunnon seuranta.

Öljyn kunnonvalvonta ja -seuranta ovat ensiarvoisen tärkeitä osana tuotantolaitteiden käynnin varmistusta ja sitä tärkeämpiä mitä kriittisempi valvottava kohde on. Voitelujärjestelmien kuntoa seurataan öljyanalyyseillä, joka antaa tietoa järjestelmän kunnosta. Ennakoiviin huoltotoimenpiteisiin voidaan ryhtyä välittömästi tuotantoseisokkien aikana. Säännöllinen öljyn analysointi ehkäisee hallitsemattomia seisokkeja.

Prosessin vaihtelut voivat vaikuttaa merkittävästi voiteluöljyn kuntoon ja käyttöikään. Öljyn kuntoa voidaan seurata säännöllisesti otettavilla öljynäytteillä, jotka analysoidaan laboratoriossa. Analyysin tulos antaa kattavan kuvan öljyn sen hetkisestä kunnosta.

Tampereen Öljytukku Oy:n myyntiedustajat auttavat sinua mielellään valitsemaan oikean öljyn tarvitsemaasi koneeseen.