Addinol FoodProof HLP 32 S

Addinol FoodProof HLP 32 S on PAO-perusöljyihin perustuva täyssynteettinen korkean suorituskyvyn elintarvikelaatuinen hydrauliöljy, joka on vaalean värinen, hajuton ja mauton, fysiologisesti vaaraton, NSF-H1 rekisteröity. Soveltuu erityisen hyvin elintarvike-, rehu-, kosmetiikka- ja lääketeollisuuden kohteisiin, joissa hydrauliöljylle asetetaan korkeat vaatimukset.

ISO VG 32 | Halal | Kosher | NSF H1

DIN 51524-3 (HVLP) | DIN 51524-2 (HLP)

Kuvaus

Addinol FoodProof HLP 32 S

Addinol FoodProof HLP 32 S on PAO-perusöljyihin perustuva täyssynteettinen korkean suorituskyvyn elintarvikelaatuinen hydrauliöljy, jolle on ominaista neutraali haju ja vaalea väri.

Kaikki Addinol FoodProof HLP 32 S:n ainesosat ovat vaarattomia elintarvikelainsäädännön mukaan ja täyttävät eurooppalaiset direktiivit, NSF-luokan H1 sekä kosherin ja halalin vaatimukset.
Ainesosiin sovelletaan kansainvälisesti tunnustettua FDA:n ohjetta, eivätkä ne sisällä allergeeneja asetuksen (EU) nro 1169/2011 liitteen II mukaisesti.

Käyttölämpötila-alue: -35°C - +120°C

KÄYTTÖKOHTEET

Soveltuu erinomaisesti painenesteeksi erilaisiin teollisuuden hydraulijärjestelmiin.
Soveltuu erityisen hyvin elintarvike-, rehu-, kosmetiikka- ja lääketeollisuuden kohteisiin, joissa hydrauliöljylle asetetaan korkeat vaatimukset.
Suositellaan voitelupisteisiin, joissa vahingossa tapahtuvaa elintarvikekosketusta ei voida sulkea pois.

OMINAISUUDET

Vaalea, hajuton ja mauton, fysiologisesti vaaraton, NSF-H1-rekisteröity.
Tehokkaat EP/AW-lisäaineet.
Neutraali tavallisille tiivistemateriaaleille ja maaleille.

Luotettava korroosiosuojaus.
Erinomainen ilman ja veden erotuskyky, alhainen vaahtoamistaipumus.
Korkea hapettumiskestävyys.

EDUT KÄYTTÄJÄLLE

Voidaan käyttää silloin, kun tahatonta kosketusta elintarvikkeeseen ei voida sulkea pois.
Tehokas kulumissuoja ja kuormankantokyky.
Erinomainen koneen osien suojaus ja ongelmaton toiminta.
Korkea suoja kavitaatiota ja vaahdon muodostumista vastaan.

Erinomainen suoja vuotoja vastaan tiivistyselementtien pitkän käyttöiän ansiosta.

Sertifioidut elintarvikelaatuiset voiteluaineet

Elintarvikkeiden, juomien, rehujen, lääkkeiden ja kosmetiikan tuotanto ja pakkaaminen asettaa erityisiä vaatimuksia käytetyille voiteluaineille. Sen lisäksi, että niiden on täytettävä vaihteistoissa, kompressoreissa, hydraulijärjestelmissä ja ketjuissa käyttöä koskevat korkeat vaatimukset, niiden on myös täytettävä tiukat elintarvikelainsäädännön suuntaviivat kuluttajien suojelemiseksi.

Addinol FoodProof -sarjan voiteluöljyt on suunniteltu erityisesti elintarviketeollisuuden vaatimuksiin ja ne on rekisteröity NSF H1: n mukaisesti. Lisäksi ne on sertifioitu kosheriksi ja halaliksi.
Addinol elintarvikelaatuisten voiteluaineiden valmistusprosessi on sertifioitu DIN EN ISO 21469: 2006 -standardin mukaisesti.

Elintarvikelaatuisia voiteluaineita koskevat vaatimukset

Elintarviketeollisuudessa voiteluaineille asetetaan erityisen korkeat tekniset vaatimukset. Laitoksen maksimaalinen käyttöaste, yhä lyhyemmät seisonta-ajat, joskus äärimmäiset lämpötilat ja usein aggressiiviset ympäristöolosuhteet, nämä haasteet voidaan hallita vain korkean suorituskyvyn voiteluaineilla.

Elintarvikelaatuisten voiteluaineiden ominaisuudet ovat:

  • Voidaan käyttää silloin, kun tahatonta kosketusta elintarvikkeeseen ei voida sulkea pois.
  • Hajuton ja mauton, fysiologisesti vaaraton.
  • Erinomainen koneiden ja komponenttien voitelu.
  • Tehokas kulumissuoja ja korkea kantavuus.
  • Luotettava korroosiosuojaus.
  • Korkea hapettumiskestävyys.
  • Erinomainen ilman ja veden erotuskyky, alhainen vaahtoamistaipumus.
  • Erittäin hyvä lämmöntuotto.

Erityisesti elintarvike-, juoma- ja lääketeollisuuden on kiinnitettävä huomiota hygienian ja tuotteidensa laadun kaltaisiin kysymyksiin menestyäkseen pitkällä aikavälillä. Puhdas imago ja hyvä maine ovat erittäin tärkeitä markkinoilla. Jos tuotteiden yhteensopivuudesta syntyy valituksia, on olemassa riski suurista rahallisista tappioista, oikeusjutuista tai takaisinvedoista. Siksi elintarvikevoiteluaineiden on täytettävä korkeimmat terveydelle vaarattomuutta koskevat vaatimukset.