Addinol Gas Engine Oil MG 40-Extra LA

Addinol Gas Engine Oil MG 40-Extra LA kaasumoottoriöljy soveltuu käytettäväksi turboahdettuihin kaasumoottoreihin, jotka toimivat maakaasu- ja erikoiskaasukäytöllä.

Kuvaus

Addinol Gas Engine Oil MG 40-Extra LA

Addinol Gas Engine Oil MG 40-Extra LA on korkean suorituskyvyn kaasumoottoriöljy, joka on kehitetty uusimman lisäaineteknologian, sekä laadukkaan perusöljyyhdistelmän pohjalta.

Maakaasun ja erikoiskaasujen käyttö johtaa termisesti erittäin rasittuviin moottorin käyttöolosuhteisiin. Addinol kaasumoottoriöljy MG 40-Extra LA tarjoaa erinomaisen ja kattavan suojan kaasumoottorille.

KÄYTTÖKOHTEET

Soveltuu erinomaisesti käytettäväksi nykyaikaisissa turboahdetuissa kaasumoottoreissa, jotka toimivat maakaasulla ja erikoiskaasukäytöllä.
Sopii erinomaisesti käytettäväksi maakaasukäyttöisissä kiinteissä järjestelmissä ja pienipäästöisillä erikoiskaasuilla (biokaasu, jätevesikaasu, kaatopaikkakaasu tai kaivoskaasu) toimivissa pienikokoisissa CHP-laitoksissa.

Addinol kaasumoottoriöljyt – maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi

Addinol kaasumoottoriöljyt on kehitetty varmistamaan kunnallisille lämpö-/voimalaitoksille maksimaalinen hyötysuhde ja turvallinen käyttö. Ne perustuvat korkealaatuisiin mineraaliöljyraffinaatteihin yhdistettynä uuteen lisäaineteknologiaan ja on erityisesti räätälöity nykyaikaisten kaasumoottoreiden monimutkaisiin vaatimuksiin. Addinol tarjoaa oikean tuotteen kaikkiin kaasutyyppeihin ja kaikkiin käyttöolosuhteisiin. Addinol kaasumoottoriöljyjä käytetään biokaasulaitoksissa sekä kaatopaikka-, jätevesi- ja kaivoskaasujen sekä maakaasun yhteydessä. 

Etusi yhdellä silmäyksellä:

Pienemmät huoltokustannukset öljyn pidemmän käyttöiän ansiosta.
Luotettava kulumissuoja.
Suojaus lialta ja korroosiolta.
Erinomainen tehokkuus optimaalisen moottorin puhtauden ansiosta.
Turvallinen käyttö ja pitkä moottorin käyttöikä.
Johtavien konevalmistajien käytössä.
Erinomainen, henkilökohtainen palvelu sovellusteknologiamme ansiosta.