Addinol Gas Engine Oil MG 40-Extra Plus

Addinol Gas Engine Oil MG 40-Extra Plus kaasumoottoriöljy soveltuu käytettäväksi CHP-yksiköissä, jotka toimivat biokaasulla, kaatopaikkakaasulla, jätevesikaasulla tai kaivoskaasulla.

Tuotenumero: 4014766401250 Tynnyri 205L

Kuvaus

Addinol Gas Engine Oil MG 40-Extra Plus

Addinol Gas Engine Oil MG 40-Extra Plus on korkean suorituskyvyn kaasumoottoriöljy, joka on kehitetty uusimman lisäaineteknologian, sekä laadukkaan perusöljyyhdistelmän pohjalta.

Maakaasun ja erikoiskaasujen käyttö johtaa termisesti erittäin rasittuviin moottorin käyttöolosuhteisiin. Addinol kaasumoottoriöljy MG 40-Extra Plus tarjoaa erinomaisen ja kattavan suojan kaasumoottorille.

KÄYTTÖKOHTEET

Soveltuu erinomaisesti käytettäväksi nykyaikaisissa turboahdetuissa kaasumoottoreissa, jotka toimivat erikoiskaasukäytöllä.
Erinomainen käytettäväksi pienikokoisissa CHP-yksiköissä, jotka toimivat biokaasulla, kaatopaikkakaasulla, jätevesikaasulla tai kaivoskaasulla.

 

Addinol kaasumoottoriöljyt – maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi

Addinol kaasumoottoriöljyt on kehitetty varmistamaan kunnallisille lämpö-/voimalaitoksille maksimaalinen hyötysuhde ja turvallinen käyttö. Ne perustuvat korkealaatuisiin mineraaliöljyraffinaatteihin yhdistettynä uuteen lisäaineteknologiaan ja on erityisesti räätälöity nykyaikaisten kaasumoottoreiden monimutkaisiin vaatimuksiin. Addinol tarjoaa oikean tuotteen kaikkiin kaasutyyppeihin ja kaikkiin käyttöolosuhteisiin. Addinol kaasumoottoriöljyjä käytetään biokaasulaitoksissa sekä kaatopaikka-, jätevesi- ja kaivoskaasujen sekä maakaasun yhteydessä. 

Etusi yhdellä silmäyksellä:

Pienemmät huoltokustannukset öljyn pidemmän käyttöiän ansiosta.
Luotettava kulumissuoja.
Suojaus lialta ja korroosiolta.
Erinomainen tehokkuus optimaalisen moottorin puhtauden ansiosta.
Turvallinen käyttö ja pitkä moottorin käyttöikä.
Johtavien konevalmistajien käytössä.
Erinomainen, henkilökohtainen palvelu sovellusteknologiamme ansiosta.