Fanfaro TRD-W UHPD 10w-40

Fanfaro TRD-W UHPD 10w-40 on puolisynteettinen raskaan kaluston moniastedieselmoottoriöljy ympärivuotiseen käyttöön raskaisiin dieselmoottoreihin turboahtimella tai ilman.

Tuotenumero: FF-6105-IBC Kontti 1000L
Tuotenumero: FF6105-DR Tynnyri 208L

Kuvaus

Fanfaro TRD-W UHPD 10w-40

Fanfaro TRD-W UHPD 10w-40 on puolisynteettinen raskaan kaluston moniastedieselmoottoriöljy ympärivuotiseen käyttöön raskaisiin dieselmoottoreihin turboahtimella tai ilman.

Fanfaro TRD-W UHPD 10w-40 täyttää maailmanlaajuisen GLOBAL-DHD-1-spesifikaation, jossa otetaan huomioon kaikki eurooppalaisten, amerikkalaisten ja japanilaisten valmistajien vaatimukset raskaille dieselmoottoreille, jotka on valmistettu vuodesta 1998 lähtien ja jotka toimivat vaikeimmissa olosuhteissa.

TRD-W UHPD 10w-40 on valmistettu korkealaatuisista puolisynteettisistäperusöljyistä, sekä erityisistä lisäaineista ja estoaineista jotka varmistavat optimaalisen viskositeetin laajalla lämpötila-alueella ja tarjoaa ihanteelliset kitkaa, kulumista ja naarmuuntumista estävät ominaisuudet, jotka pidentävät merkittävästi laitteiden käyttöikää sekä tarjoaa merkittäviä polttoainesäästöjä.

TRD-W UHPD 10w-40 on tarkoitettu kaikentyyppisille raskaille dieselmoottoreille, jotka vaativat Euro I, II, III, IV vaatimuksen mukaista öljyn käyttöä tai vähintään
API CI-4 Plus tai alhaisempaa suorituskykytasoa.

Yhteensopiva pakokaasujen kierrätysjärjestelmien (EGR) kanssa.

Spesifikaatiot:

SAE 10W-40 | ACEA A3/B4, E7 | API CH-4, CI-4, CI-4 PLUS, SL | Global DHD-1 | JASO DH-1

Hyväksynnät:

Suositukset:

Caterpillar ECF-1-a, Caterpillar ECF-2, Cummins CES 20076, Cummins CES 20077, Cummins CES 20078, Detroit Fluids Specification 93K215, Mack EO-M Plus, Mack EO-N, MAN M 3275-1, MB 228.1, MB 228.3, MTU Type 2, Renault RLD-2, Volvo VDS-3

Moottoriöljyjen ominaisuudet

Moottoriöljyt voitelevat moottoreiden mekaaniset komponentit ja erottavat liikkuvat osat toisistaan.

Oikean moottoriöljyn valinnassa tarvitaan kahdenlaisia tietoja. Ensinnäkin on tiedettävä viskositeetti ja toiseksi laatuun liittyvät vaatimukset.

Tunnetut eurooppalaiset ajoneuvo- ja moottorivalmistajat (Mercedes-Benz, BMW,VW jne.) noudattavat SAE:n viskositeetti- ja ACEA:n laatuluokitusta.

Euroopan ulkopuolella valmistetuissa tuontiautoissa (Toyota, Mitsubishi, Chrysler jne.) käytettävät moottoriöljyt noudattavat tavallisesti API:n tai ILSAC:n ja SAE:n sekä dieselhiukkassuodattimella varustettujen dieselajoneuvojen öljyt ACEA:n luokitusta.

Moottoriöljyjen viskositeetti ilmoitetaan SAE-luokituksena.

SAE (Society of Automotive Engineers) kertoo yksinomaan öljyn sitkeydestä (sisäisestä kitkasta), eikä siten määrittele sen laatuominaisuuksia. Se tarkoittaa, että SAE-viskositeettivaatimukset täyttävän öljyn juoksevuus eri lämpötiloissa vastaa määriteltyjä arvoja.

API (American Petrol Institute) määrittelee voiteluaineiden kansainväliset laatuvaatimukset ja testikriteerit.

ACEA (Association des Constructeurs Européens d’Automobiles) määrittelee moottoriöljyjen laadun eurooppalaisten moottorivalmistajien vaatimusten mukaisesti.

ILSAC (International Lubricant Standardization and Approval Committee) tukeutuu omassa moottoriöljyjen luokituksessaan hyvin voimakkaasti API:n jaotteluun.
Sillä on viisi jaotteluluokkaa bensiinimoottoreita varten, mutta dieselmoottoreita ILSAC ei huomioi lainkaan.

JASO (Japanese Automotive Standards Organization) määrittelee kaksipyöräisissä ajoneuvoissa käytettävien öljyjen kriteerit.
JASO- ja API-luokituksia sovelletaan kaksipyöräisten ajoneuvojen kohdalla aina rinnan.

Tampereen Öljytukku Oy:n myyntiedustajat auttavat sinua mielellään valitsemaan oikean öljyn tarvitsemaasi koneeseen.