Kilfrost K400 25L


Kilfrost 400 on synteettinen dietyleeniglykolipohjainen ilmatyökalujen jäänesto ja voiteluaine, jota käytetään erityisesti kohteissa, joissa alhainen lämpötila ja porareiästä tuleva vesi aiheuttavat porauslaitteessa jäätymisvaikeuksia. Kilfrost 400 pystyy sitomaan itseensä vettä ja kosteutta säilyttäen silti riittävän voitelukyvyn.

Osasto:

Kuvaus

Kilfrost K400 on Jäätymisenestovoiteluaine, mikä on kehitetty paineilmatoimisten laitteiden toiminnan takaamiseksi vaikeimmissakin olosuhteissa.
Usein vettä pääsee paineilmalinjastoon ja kylmissä olosuhteissa vesi jäädyttää linjaston ja tukkii ilmansyötön.
Kilfrost K400 on suunniteltu lisättäväksi ilmansyöttöön, jolloin se sitoo syntyneen veden itseensä ja estää sitä jäätymästä säilyttäen silti vaaditun voitelukyvyn. Tällöin ilmansyöttö säilyy täysin normaalilla tasolla ja ilmatoimiset laitteet tulee voideltua.
Koska Killfrost K400 sekoittuu veden kanssa, se soveltuu erinomaisesti porakaivojen poraamiseen. Öljy tulee reijästä pois veden mukana.

K400 ei ole lisäaine, vaan erittäin korkealaatuinen äärimmäistä painetta ja kylmyyttä kestävä voiteluaine, jonka takia sitä ei saa käyttää muiden öljypohjaisten paineilmatyökaluöljyjen kanssa eikä sekoittaa sitä niihin.

 

Absorboi jopa 4 kertaa oman painonsa edestä vettä
Vesiliukoinen
B
iologisesti hajoava
Testattu 17 barin paineisiin asti
Jähmepiste
-60 ° C