Neste Futura Diesel™

Neste Futura Diesel™ on tasalaatuinen dieselöljy, joka on suunniteltu pitämään moottorit entistä puhtaampina. Lisäksi pakokaasujen puhdistuslaitteet, katalysaattorit ja hiukkassuodattimet toimivat entistä tehokkaammin ja kestävät pidempään. Myös ympäristön kuormitus pienenee.

Tuotenumero: 150912  Futura Diesel -10/-20
Tuotenumero: 150240  Futura Diesel kesälaatu
Tuotenumero: 150312  Futura Diesel -15/-25
Tuotenumero: 150191  Futura Diesel -29/-34


 

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Neste Futura Diesel™

Futura Dieselin lisäaineistus koostuu puhdistavista, korroosiolta suojaavista, vaahtoa estävistä ja voitelevista osista, jotka on valittu rikittömään polttoaineeseen ja Suomen olosuhteisiin sopiviksi. Rikittömyys tehostaa pakokaasunpuhdistuslaitteiden toimintaa ja lisää niiden kestoikää sekä mahdollistaa uusien tehokkaampien puhdistuslaitteistojen käytön.

Neste ei käytä Futura Dieselissä lainkaan perinteistä FAME-biodieseliä. Useimmissa ajoneuvojen ohjekirjoissa kielletään FAME-biodieselin käyttö yli 7 %:n pitoisuuksina. Ohjekirjojen rajoitukset biodieselin käytöstä koskevat nimenomaan FAME-biodieseliä sekä sen raaka-ainekohtaisia alalajeja: RME*, PME* ja SME*.

Neste Futura Diesel mahdollistaa uusien, pienempään polttoaineenkulutukseen tähtäävien moottoritekniikoiden käyttöönoton. Tuotteet on kehitetty Nesteen öljytutkimuksen tuloksena. Kehitystyön kannalta välttämättömät moottori-, kenttä- ja laboratoriotestit kestivät vuosia. Testausvaiheen aikana on ajettu tuhansia kilometrejä erilaisilla autoilla ja ajoneuvoilla sekä paukkupakkasessa että kesäkuumalla. Työn tuloksena Futura Diesel käy kaikkiin dieselautoihin ja -moottoreihin, eikä edellytä minkäänlaisia säätöjä tai lisäaineistusta moottoriin.

Korkean setaaniluvun ansiosta dieselpolttoaine syttyy nopeammin, mikä vähentää käynnistyksen yhteydessä esiintyvää kylmäsavutusta huomattavasti tavalliseen dieselpolttoaineeseen verrattuna. Myös moottorin käyntiääni vaimenee. Parempi syttyminen ja palaminen vähentävät pakokaasupäästöjä ympäristöön.