Neste Lamda 150 ZF

Neste Lamda 150 ZF synteettinen paperikoneöljy, sopii erityisesti laakereihin, joita käytetään nykyaikaissa paperitehtaissa ja joiden käyntilämpötila saattaa ylittää +95 °C ja joilla esiintyy aksiaalista ja säteittäistä kuormitusta.

Saatavilla olevat astiakoot:

Tuotenumero: 305307 Kontti 1000L
Tuotenumero: 305311 Tynnyri 200L

 

Kuvaus

Neste Lamda 150 ZF

Neste Lamda 150 ZF:n valmistukseen on käytetty täyssynteettistä perusnestettä jolla on erittäin hyvä lämmönkestävyys ja korkea luontainen viskositeetti-indeksi. Se sisältää vaativan käytön takaavat tehokkaat ruostumisen-,vaahtoamisen-,kulumisen- ja hapettumisenestolisäaineet.
Lamda 150 ZF säilyttää voitelukykynsä kauemmin ja toimii moitteettomasti korkeammassa lämpötilassa kuin tavalliset mineraaliöljyt.

SUORITUSKYKYLUOKITUKSET

ISO VG 150

OMINAISUUDET JA HYÖDYT

- Pitkä käyttöikä
- Erinomainen hapettumis- ja lämmönkestävyys
- Laaja käyttölämpötila-alue
- Erinomainen ruosteenestokyky

KÄYTTÖKOHTEET

Lamda 150 ZF sopii erityisesti laakereihin, joita käytetään nykyaikaissa paperitehtaissa ja joiden käyntilämpötila saattaa ylittää +95 °C ja joilla esiintyy aksiaalista ja säteittäistä kuormitusta.Tyypillisiä Lamda 150 ZF:n käyttökohteita ovat taipumakompensoidut telat ja kuivatusosien kiertovoitelu sekä hydrauliikka, kun vaatimuksena on erinomainen lämmönkesto ja pitkä käyttöikä.