Neste Nexlube 68 AW

Neste Nexlube 68 AW on korkealaatuinen täyssynteettinen teollisuuden voiteluöljy, kohteisiin joissa vaaditaan sekä teknistä suorituskykyä että suurta puhtausastetta.

Saatavilla olevat astiakoot:

Tuotenumero: 461311 Tynnyri 200L

Kuvaus

Neste Nexlube 68 AW

Neste Nexlube 68 AW on korkealaatuinen täyssynteettinen teollisuuden voiteluöljy kohteisiin joissa vaaditaan sekä teknistä suorituskykyä että suurta puhtausastetta.

Neste Nexlube 68 AW perustuu täyssynteettiseen elintarvikeviranomaisten ja farmakopeoiden puhtausvaatimukset täyttävään perusnesteeseen joka antaa öljylle erinomaiset kylmäkäyttöominaisuudet ja erittäin hyvän kestävyyden korkeissa lämpötiloissa.

Neste Nexlube 68 AW öljyssä on tehokkaat NSF H1 hyväksytyt lisäaineet joiden ansiosta se soveltuu hyvin käytettäväksi sekä kompressori-, hydrauliikka että kiertovoiteluöljynä elintarvike-, kosmetiikka- ja lääketeollisuuden laitteissa jossa voiteluaine voi joutua kosketuksiin tuotteen kanssa. Nexlube AW täyttää FDA 21 CFR 178.3570-vaatimukset.

SUORITUSKYKYLUOKITUKSET

ISO VG 68
FDA 21 CFR 178.3570

OMINAISUUDET JA HYÖDYT

- Puhdas, väritön, jokseenkin hajuton
- Monikäyttöinen
- Pitkä käyttöikä
- Erittäin hyvät kylmäominaisuudet

KÄYTTÖKOHTEET

Neste Nexlube 68 AW::n käyttöalueita ovat mm.:-Yleisvoitelu-Laakerit-Hydrauliikka-Ilmatyökalut-Kuljettimet -Johteet, liukukiskot -Liukupinnat.

Vaatimukset elintarvikelaatuisille voiteluaineille

Erityisen korkeat tekniset vaatimukset asetetaan voiteluaineille elintarviketeollisuudessa. Järjestelmien maksimaalinen hyötykäyttö, yhä lyhyemmät seisokit, joskus äärimmäiset lämpötilat ja usein aggressiiviset ympäristöolosuhteet - nämä haasteet voidaan hallita vain korkean suorituskyvyn voiteluaineilla.

Elintarvikelaatuisten voiteluaineiden ominaisuudet ovat:

  • Voidaan käyttää, kun ei voida sulkea pois vahingossa tapahtuvaa kosketusta elintarvikkeiden kanssa
  • hajuton ja mauton, fysiologisesti vaaraton
  • erinomainen koneiden ja komponenttien voitelu
  • tehokas kulumissuoja ja suuri kuormankantokyky
  • luotettava suoja korroosiota vastaan
  • korkea hapettumiskestävyys
  • erinomaiset ilman ja veden erotusominaisuudet, alhainen vaahtoamistaipumus
  • erittäin hyvä lämmönpoisto

Erityisesti elintarvike-, juoma- ja lääketeollisuuden on kiinnitettävä huomiota esimerkiksi hygieniaan ja tuotteidensa laatuun menestyäkseen pitkällä aikavälillä. Puhdas imago ja hyvä maine ovat erittäin tärkeitä markkinoilla. Jos tuotteiden yhteensopivuudesta valitetaan, on olemassa suurien rahallisten menetysten, oikeusjuttujen tai takaisinkutsujen riski. Siksi elintarvikelaatuisten voiteluaineiden on täytettävä korkeimmat terveysturvallisuusstandardit.

Elintarviketeollisuuden koneet ovat pohjimmiltaan samanlaisia ​​kuin muilla teollisuudenaloilla. On liuku- ja rullalaakerit , ketjut, kompressorit, vaihteet, hydrauliikka ja pumput, jotka on voideltava. Voiteluaineiden on kuitenkin usein kestettävä paljon äärimmäisempiä olosuhteita kuin muilla teollisuudenaloilla. Tämä johtuu korkeista lämpötilaeroista, muuttuvasta kosteudesta sekä happamien ja emäksisten nesteiden pääsystä tuotantoprosessiin.

Tampereen Öljytukku Oy:n myyntiedustajat auttavat sinua mielellään valisemaan oikean öljyn tarvitsemaasi koneeseen.