Neste Pro 0w-40

Neste Pro 0w-40 on täyssynteettinen korkean suorituskyvyn omaava moottoriöljy, joka on kehitetty erityisesti ankariin ääriolosuhteisiin.

Saatavilla olevat astiakoot:

Tuotenumero: 116811 Tynnyri 200L
Tuotenumero: 116845 Kartonki 4x4L
Tuotenumero: 116852 Kartonki 12x1L

Kuvaus

Neste Pro 0w-40

Neste Pro 0w-40 on täyssynteettinen korkean suorituskyvyn omaava moottoriöljy. Neste Pro ylittää API SN-, SM-, SL-, SJ- ja ACEA A3 / B4- luokitukset. Se täyttää myös monen alkuperäisen laitevalmistajan (OEM) vaatimukset, jotka tarjoavat korkean suorituskyvyn henkilö- ja pakettiautoissa.

Neste Pro 0w-40 on kehitetty erityisesti ankariin ääriolosuhteisiin. Sillä on erittäin korkea viskositeetti-indeksi ja laaja viskositeettialue, joka takaa hyvät voitelu- ominaisuudet ja mahdollistaa moottoriöljyn turvallisen käytön sekä kylmissä ja kuumissa olosuhteissa. Erittäin laadukas synteettinen perusöljy estää viskositeetin menetystä ja takaa erittäin helpon kylmäkäynnistyksen alhaisissa lämpötiloissa koko öljynvaihtovälin.

Neste Pro 0w-40 voidaan käyttää pitkänvaihtovälin öljynä , koska se on valmistettu korkealaatuisesta synteettisestä perusöljystä, jolla on erinomaiset antioksidantti- ominaisuudet ja öljyllä on korkeatuhkaöljytekniikka (full SAPS), joka varmistaa moottorin erinomaisen puhtauden ja kulumissuojan koko öljynvaihtovälin ajan (tarkista aina öljynvaihtoväli autosi käyttöohjekirjasta).

Erittäin suuri pitoisuus peseviä lisäaineita öljyssä takaa tehokkaan TBN-arvon joka neutraloi happamia palamistuotteita, puhdistaa moottorin sisäosat saostumista ja pitää moottorin puhtaana muodostamalla suojakalvon moottorin pinnoille. Tämä auttaa estämään moottorin korroosiota ja pidentää merkittävästi öljynvaihtoväliä.

Neste Pro 0w-40 suojaa moottoria tehokkaasti kulumiselta myös korkeissa lämpötiloissa ja kuormituksissa, mikä saavutettiin yhdistämällä runsaasti huolellisesti valittuja kulumisenestoisäaineita ja paksu voiteleva kalvoi, jotka muodostaa erittäin tehokkaan suojaavan kalvon moottorin pinnoille. Synteettinen perusöljy ja siihen lisätyt kitkanalentajat pienentävät moottoriöljyn sisäistä kitkaa ja parantavat siten polttoainetaloutta.

SUORITUSKYKYLUOKITUKSET

API SN, SM, SL, SJ
ACEA A3/B4
BMW Longlife-01 (-2018)
Ford WSS-M2C937-A
MB 229.1
Porsche A40
VW 502 00 / 505 00

HYVÄKSYNNÄT

MB-Approval 229.3
MB-Approval 229.5
Renault RN0700
Renault RN0710

OMINAISUUDET JA HYÖDYT

- Loistava kylmäkäynnistys
- Auttaa vähentämään polttoaineen kulutusta
- Pitkä vaihtoväli

KÄYTTÖKOHTEET

Neste Pro 0W-40 suositellaan käytettäväksi ympäri vuoden henkilöautojen bensiini- ja dieselmoottoreissa kaikissa olosuhteissa. Sen edut ilmenevät erityisesti uusissa ja vanhemmissa autoissa sekä talvi- että kesäolosuhteissa.

Se ylittää monien autonvalmistajien vaatimukset ja sitä suositellaan erityisesti Mercedes Benz- ja Renault-, VAG-ryhmä- ja BMW-bensiinimoottoreille.

Neste Pro 0W-40 öljyä voidaan käyttää myös vanhemmissa moottoreissa.

Moottoriöljyjen ominaisuudet

Moottoriöljyt voitelevat moottoreiden mekaaniset komponentit ja erottavat liikkuvat osat toisistaan.

Oikean moottoriöljyn valinnassa tarvitaan kahdenlaisia tietoja. Ensinnäkin on tiedettävä viskositeetti ja toiseksi laatuun liittyvät vaatimukset.

Tunnetut eurooppalaiset ajoneuvo- ja moottorivalmistajat (Mercedes-Benz, BMW,VW jne.) noudattavat SAE:n viskositeetti- ja ACEA:n laatuluokitusta.

Euroopan ulkopuolella valmistetuissa tuontiautoissa (Toyota, Mitsubishi, Chrysler jne.) käytettävät moottoriöljyt noudattavat tavallisesti API:n tai ILSAC:n ja SAE:n sekä dieselhiukkassuodattimella varustettujen dieselajoneuvojen öljyt ACEA:n luokitusta.

Moottoriöljyjen viskositeetti ilmoitetaan SAE-luokituksena.

SAE (Society of Automotive Engineers) kertoo yksinomaan öljyn sitkeydestä (sisäisestä kitkasta), eikä siten määrittele sen laatuominaisuuksia. Se tarkoittaa, että SAE-viskositeettivaatimukset täyttävän öljyn juoksevuus eri lämpötiloissa vastaa määriteltyjä arvoja.

API (American Petrol Institute) määrittelee voiteluaineiden kansainväliset laatuvaatimukset ja testikriteerit.

ACEA (Association des Constructeurs Européens d’Automobiles) määrittelee moottoriöljyjen laadun eurooppalaisten moottorivalmistajien vaatimusten mukaisesti.

ILSAC (International Lubricant Standardization and Approval Committee) tukeutuu omassa moottoriöljyjen luokituksessaan hyvin voimakkaasti API:n jaotteluun.
Sillä on viisi jaotteluluokkaa bensiinimoottoreita varten, mutta dieselmoottoreita ILSAC ei huomioi lainkaan.

JASO (Japanese Automotive Standards Organization) määrittelee kaksipyöräisissä ajoneuvoissa käytettävien öljyjen kriteerit.
JASO- ja API-luokituksia sovelletaan kaksipyöräisten ajoneuvojen kohdalla aina rinnan.

Tampereen Öljytukku Oy:n myyntiedustajat auttavat sinua mielellään valisemaan oikean öljyn tarvitsemaasi koneeseen.