Neste Pro 4T pienmoottoribensiini

Neste Pro 4T pienmoottoribensiini on puhtaasti palavaa korkealuokkaisinta markkinoilla olevaa bensiiniä, joka soveltuu kaikkiin 4-tahtisiin moottoreihin kuten ruohonleikkureihin, mönkijöihin ja perämoottoreihin.

Neste Pro 4T pienmoottoribensiini on parempi valinta ympäristölle, tankatessa haitallisia höyryjä syntyy merkittävästi vähemmän ja moottori tuottaa olennaisesti vähemmän haitallisia pakokaasuja.

Saatavilla olevat astiakoot:

Tuotenumero: 796011 Tynnyri 200L
Tuotenumero: 796041 Kartonki 4x5L

Kuvaus

Neste Pro 4T pienmoottoribensiini

Puhtaasti palava Neste Pro 4T pienmoottoribensiini on korkealuokkaisinta markkinoilla olevaa bensiiniä.
Neste Pro pienmoottoribensiini on erinomainen valinta päivittäiseen käyttöön kaikissa bensiinikäyttöisissä laitteissa, jossa käyttäjä altistuu pakokaasuille.

Neste Pro pienmoottoribensiini on parempi valinta ympäristölle, tankatessa haitallisia höyryjä syntyy merkittävästi vähemmän ja moottori tuottaa olennaisesti vähemmän haitallisia pakokaasuja.

Pidemmät huoltovälit puhtaasti palavalla pienmoottoribensiinillä.
Alhaisempi moottorin käyntilämpötila ja vähäisempi moottorin likaantuminen — tavallisesta käytöstä johtuvat huoltotarpeet vähenevät.
Puhtaan palavuuden ansiosta moottoriin ei synny karstaa ja palolämpötila pysyy matalampana.
Ylivertaisen hyvä säilyvyys sekä kanisterissa että moottorissa .
Sopii kausisäilytysbensiiniksi mihin tahansa bensiinikäyttöiseen pienlaitteeseen kuten mopoon tai perämoottoriin.
Neste Pro 4T pienmoottoribensiinin salaisuus on sen parafiinisessa koostumuksessa ja sen ansiosta Neste Pro pienmoottoribensiini palaa puhtaasti sekä säästää moottoria sekä ympäristöä.
Neste Pro 4T pienmoottoribensiini tuottaa ratkaisevasti tavanomaista bensiiniä vähemmän karstaa moottoriin.
Neste Pro 4T pienmoottoribensiiniä käyttäessä eron huomaa välittömästi ja hyödyt korostuvat kaikissa sellaisissa tilanteissa, joissa moottorin päästöt vaikuttavat lähiympäristöön ja laitteen käyttömukavuuteen.
Puhtaan koostumuksensa ansiosta Neste Pro pienmoottoribensiini ei hartsiinnu eikä pilaannu tankissa: se on ylivertainen valinta pitkienkin aikojen säilytysbensiiniksi.

Neste Pro™ pienmoottoribensiini

Puhtaampi sinulle, koneellesi ja ympäristölle.

Puhtaasti palava Neste Pro™ pienmoottoribensiini on korkealuokkaisinta markkinoilla olevaa bensiiniä. Neste Pro pienmoottoribensiini on erinomainen valinta päivittäiseen käyttöön kaikissa bensiinikäyttöisissä laitteissa, jossa käyttäjä altistuu pakokaasuille. Pienmoottoribensiinissä ei ole aromaattisia yhdisteitä, kuten karsinogeenistä bentseeniä. Niinpä pienmoottoribensiinikanisterin tai tankin täyttö on vähemmän haitallista terveydelle.

Neste Pienmoottoribensiiniä voidaan käyttää lähes kaikissa bensiinimoottoreissa. Erityisen hyviä käyttökohteita ovat esimerkiksi moottorisahat, ruohonleikkurit ja muut pienkoneet. Lisäksi pienmoottoribensiiniä voidaan käyttää esimerkiksi veneissä, säilytysbensiininä ja hallikäytössä.

Milloin valita 2T ja milloin 4T?

Neste PRO™ 4T pienmoottoribensiini soveltuu kaikkiin 4-tahtisiin moottoreihin kuten ruohonleikkureihin, mönkijöihin ja perämoottoreihin.

Neste PRO™ 2T pienmoottoribensiini soveltuu vastaavasti kaikkiin 2-tahtisiin ilmajäähdytteisiin moottoreihin kuten moottorisahoihin ja raivaussahoihin. Neste Pro™ 2T on valmiiksi sekoitettu 2-tahtimoottoreita varten. Se sisältää 2% biohajoavaa täyssynteettistä 2T-öljyä.