Neste Pro 4T pienmoottoribensiini

Neste PRO™ 4T pienmoottoribensiini soveltuu kaikkiin 4-tahtisiin moottoreihin kuten ruohonleikkureihin, mönkijöihin ja perämoottoreihin.

Saatavilla olevat astiakoot:

Tuotenumero: 796011 Tynnyri 200L
Tuotenumero: 796041 Kartonki 4x5L

Kuvaus

Neste Pro pienmoottoribensiini™

Puhtaasti palava Neste Pro pienmoottoribensiini on korkealuokkaisinta markkinoilla olevaa bensiiniä. Neste Pro on erinomainen valinta päivittäiseen käyttöön kaikissa bensiinikäyttöisissä laitteissa, jossa käyttäjä altistuu pakokaasuille.

Neste Pro pienmoottoribensiinin edut yritykselle


Neste Pro pienmoottoribensiini on parempi valinta ympäristölle
  • Puhtaampi hengitysilma ja työympäristö
  • Vähemmän hajua sekä tankatessa että pakokaasuissa

Pidemmät huoltovälit puhtaasti palavalla pienmoottoribensiinillä
  • Alhaisempi moottorin käyntilämpötila ja vähäisempi moottorin likaantuminen — tavallisesta käytöstä johtuvat huoltotarpeet vähenevät. 
  • Puhtaan palavuuden ansiosta moottoriin ei synny karstaa ja palolämpötila pysyy matalampana
 Ylivertaisen hyvä säilyvyys
  • Sekä kanisterissa että moottorissa — ylivertainen valinta jatkuvan käytön lisäksi myös säilytysbensiiniksi.
  • Sopii myös kausisäilytysbensiiniksi mihin tahansa bensiinikäyttöiseen pienlaitteeseen kuten mopoon tai perämoottoriin.
Neste Pro:n salaisuus on sen parafiinisessa koostumuksessa. Sen ansiosta Neste Pro palaa puhtaasti ja säästää moottoria sekä ympäristöä. Neste Pro tuottaa ratkaisevasti tavanomaista bensiiniä vähemmän karstaa moottoriin.

Neste PRO -pienmoottoribensiiniä käyttäessä eron huomaa välittömästi. Tankatessa haitallisia höyryjä syntyy merkittävästi vähemmän, ja moottori tuottaa olennaisesti vähemmän haitallisia pakokaasuja. Pienmoottoribensiinin hyödyt korostuvat kaikissa sellaisissa tilanteissa, joissa moottorin päästöt vaikuttavat lähiympäristöön ja laitteen käyttömukavuuteen.

Puhtaan koostumuksensa ansiosta Neste Pro ei hartsiinnu eikä pilaannu tankissa: se on ylivertainen valinta pitkienkin aikojen säilytysbensiiniksi.