Neste Switch 3 X

Neste Switch 3 X on muuntajaöljy jolla on erittäin alhainen jähmepiste, soveltuu käytettävksi erityisesti kylmissä olosuhteissa.

Saatavilla olevat astiakoot:

Tuotenumero: 414111 Tynnyri 200L

 

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Neste Switch 3 X

Neste Switch 3 X on valmistettu ensiluokkaisista kemiallisesti kestävistä liuotinjalostetuista ja vetyviimeistellyistä nafteenisista perusöljyistä, joilla on erittäin alhainen jähmepiste ja jotka varmistavat toiminnan poikkeuksellisen kylmissä olosuhteissa.

SUORITUSKYKYLUOKITUKSET

IEC 60296(82) Class III A

OMINAISUUDET JA HYÖDYT

- korkea läpilyöntilujuus
- pienet sähköhäviöt
- hyvä hapettumiskestävyys
- Hyvä jäähdyttävä vaikutus
- Erinomainen pakkaskestävyys

KÄYTTÖKOHTEET

Neste Switch 3 X:ää käytetään sähkökytkimissä erityisesti kylmissä olosuhteissa.

Muuntajaöljyt

Muuntajaöljyt soveltuvat eristys- ja jäähdytysnesteeksi muuntajiin, kuristimiin, muuntimiin, kytkimiin ja vastaaviin suurilla lämpökuormilla toimivissa suurjännitelaitteissa. Öljyä käytetään muuntajissa käämien eristämiseen ja järjestelmän jäähdyttämiseen. Muuntajaöljy varmistaa hyvän lämmönsiirron, sekä se eristää muuntajan hyvin ympäristöstä. Muuntajaöljyt koostuvat korkealaatuisista mineraaliöljyraffinaateista, joihin on lisätty ikääntymistä estäviä aineita pitkää käyttöä varten.

Seuraavat ominaisuudet ovat tärkeitä muuntajaöljyille:

  • Korkea leimahduspiste (muuntajan korkeiden lämpötilojen kestävyys)
  • Hyvä vedenerotus (pienimmät vesijäämät voivat vähentää merkittävästi läpilyöntijännitettä)
  • Hyvä vanhenemiskestävyys

Voiteluaineiden kunnon seuranta

Öljyn kunnonvalvonta ja -seuranta ovat ensiarvoisen tärkeitä osana tuotantolaitteiden käynnin varmistusta ja sitä tärkeämpiä mitä kriittisempi valvottava kohde on. Voitelujärjestelmien kuntoa seurataan öljyanalyyseillä joka antaa tietoa järjestelmän kunnosta. Ennakoiviin huoltotoimenpiteisiin voidaan ryhtyä välittömästi tuotantoseisokkien aikana. Säännöllinen öljyn analysointi ehkäisee hallitsemattomia seisokkeja.

Prosessin vaihtelut voivat vaikuttaa merkittävästi voiteluöljyn kuntoon ja käyttöikään. Öljyn kuntoa voidaan seurata säännöllisesti otettavilla öljynäytteillä, jotka analysoidaan laboratoriossa. Analyysin tulos antaa kattavan kuvan öljyn sen hetkisestä kunnosta.