Shell Diala S4 ZX-I

Shell Diala S4 ZX-I on pitkäikäinen rikitön muuntajaöljy, joka täyttää viimeisimpien muuntajien vaatimukset.

Saatavilla olevat pakkauskoot:

209L

 

Kuvaus

Shell Diala S4 ZX-I

Shell Diala S4 ZX-I on valmistettu rikittömistä perusöljyistä Shellin GTL (gas-to-liquid) -teknologiaa käyttäen.
(Rikkipitoisuus alle 1 ppm ASTM:n tunnistusrajan D5185)

Shell Diala S4 ZX-I perusöljyt eivät sisällä PCB:tä, DBDS:ää eikä passivaattoreita ja niillä on erinomainen hapettumisenesto.

Spesifikaatiot, hyväksynnät & suositukset

Shell Diala S4 ZX-I täyttää kaikkien kuparikorroosiotestien vaatimukset DIN 51353 (Silver Strip Test), ASTM D1275, sekä viimeisimpien vaativimpien testien: IEC 62535 ja ASTM D1275b
IEC 60296 (Painos 5 vuosi 2020); Tyyppi A, Inhibiittejä sisältäviä korkea luokan öljyjä.

Muuntajaöljyt

Muuntajaöljyt soveltuvat eristys- ja jäähdytysnesteeksi muuntajiin, kuristimiin, muuntimiin, kytkimiin ja vastaaviin suurilla lämpökuormilla toimivissa suurjännitelaitteissa. Öljyä käytetään muuntajissa käämien eristämiseen ja järjestelmän jäähdyttämiseen. Muuntajaöljy varmistaa hyvän lämmönsiirron, sekä se eristää muuntajan hyvin ympäristöstä. Muuntajaöljyt koostuvat korkealaatuisista mineraaliöljyistä, joihin on lisätty ikääntymistä estäviä aineita pitkää käyttöä varten.

Seuraavat ominaisuudet ovat tärkeitä muuntajaöljyille:

  • Korkea leimahduspiste (muuntajan korkeiden lämpötilojen kestävyys)
  • Hyvä vedenerotus (pienimmät vesijäämät voivat vähentää merkittävästi läpilyöntijännitettä)
  • Hyvä vanhenemiskestävyys

Voiteluaineiden kunnon seuranta

Öljyn kunnonvalvonta ja -seuranta ovat ensiarvoisen tärkeitä osana tuotantolaitteiden käynnin varmistusta ja sitä tärkeämpiä mitä kriittisempi valvottava kohde on. Voitelujärjestelmien kuntoa seurataan öljyanalyyseillä joka antaa tietoa järjestelmän kunnosta. Ennakoiviin huoltotoimenpiteisiin voidaan ryhtyä välittömästi tuotantoseisokkien aikana. Säännöllinen öljyn analysointi ehkäisee hallitsemattomia seisokkeja.

Prosessin vaihtelut voivat vaikuttaa merkittävästi voiteluöljyn kuntoon ja käyttöikään. Öljyn kuntoa voidaan seurata säännöllisesti otettavilla öljynäytteillä, jotka analysoidaan laboratoriossa. Analyysin tulos antaa kattavan kuvan öljyn sen hetkisestä kunnosta.